Родина у нас сьогодні на всіх одна: Як Rivne Flex везли Різдво до ЗСУ

1/11/2024

Напередодні Різдва команда Rivne Flex здійснила 4-денну поїздку до рідних, працівників, знайомих з Рівного та області, які зараз захищають Україну. Здолавши приблизно 500 км по лінії фронту, команда відвідала більше десятка локацій у Харківській та Донецькій областях, від Куп’янська до Покровська.

“Головною місією було поспілкуватись, почути, вислухати наших захисників, дати простір для їх емоцій та переживань, привітати зі святом Різдва. Адже це родинне свято, а родина у нас сьогодні на всіх одна, — поділився Микола Лівшук, засновник та СEO Rivne Flex. — Однак у хату із пустими руками не ходять, саме тому ми привезли хлопцям та дівчатам смаколики для душі, щоб хоч на 1% надати відчуття сімейного затишку і тепла та віддячити їм за титанічну роботу, яку вони роблять”.

Об’єднавшись із своїми партнерами, клієнтами, локальним відповідальним бізнесом, органами місцевого самоврядування та громадою, спільними зусиллями Rivne Flex вдалось зібрати 2000 кг допомоги та привезти її більш ніж десятьом бригадам. Це продукти харчування, бакалія, напої, кава від Kulturrra Coffee; теплі ковдри, подушки, речі, засоби гігієни, які надав Рівненський міський пологовий будинок; індивідуальні пакунки з різними солодощами та подарунками; а також — FPV-дрон для тестування від одного із локальних виробників та 300 маскувальних сіток.

До слова, доставлені маскувальні сітки були розроблені партнерським підприємством у співпраці з Rivne Flex. Компанія також співфінансує даний проєкт. Перевагою таких сіток порівняно із іншими аналогами є їх більша доступність у експлуатації, нижча вартість та менша вага, що дозволяє бути більш швидкими у маневрах і маскувати будь-яку техніку. З початку повномасштабного вторгнення на фронт було передано більше 2000 комплектів сіток.

За час поїздки допомогу отримали військові із 115 ОМБр, 117 ОМБр, 63 ОМБр, 95 ОДШБр, 82 ОДШБр, 24 ОМБр, 116 ОМБр, 110 ОМБр, 53 ОМБр, 36 ОБрМП та польовий госпіталь. Серед них вдалось відвідати одного із восьми працівників Rivne Flex, які зараз виборюють перемогу для нашої країни.

“У військових після таких відвідин змінюється погляд, приходить розуміння, що вони не кинуті на самих себе. Із досвіду, після таких візитів у них зʼявлється мотивація і підтвердження, що ми єдині. Я ще раз переконався, що наша підтримка для них надважлива, тому обовʼязково будемо продовжувати”, — додав Микола Лівшук.

Компанія Rivne Flex вдячна всім, хто за лічені години доєднався та зробив цю поїздку можливою, а саме: спільноті бізнес-школи Smart People, компаніям “Ямуна”, “Любисток”, Kulturrra Coffee, заступнику голови Рівненської ОВА Сергію Гембергу, КНП “Пологовий будинок” Рівненської міської ради, сільській голові Великоомеляньскої ОТГ  Аллі Карпюк, громаді с. Русивель, Благодійному фонду “Житець”, директору Рівненського заводу високовольтної апаратури Роману Миронюку.

Поділитися
INSTAGRAM FEED

Слідкуйте за нами в Інстаграм

RivneflexRivneflexУпакування для молочних виробів